CyberSterk

CyberSterk, de begrijpelijke securitydienst voor ondernemers.

Cybercriminaliteit is in opmars

De wereld verandert razendsnel. Door technologische ontwikkelingen is er online steeds meer mogelijk. Dat biedt natuurlijk kansen voor je bedrijf, maar brengt ook risico’s met zich mee. Cybercriminaliteit komt steeds vaker voor en het wordt steeds belangrijker om je bedrijf veilig te houden. Maar online security is complex. Moeilijke termen vliegen je om de oren en als ondernemer is je tijd natuurlijk schaars.

Een begrijpelijke securitydienst voor het mkb

SIDN introduceert CyberSterk, een begrijpelijke securitydienst die ondernemers helpt om met een gerust hart te ondernemen. CyberSterk geeft jou inzicht in de digitale veiligheid van jouw bedrijf, zonder je te overladen met technische details.

Op basis van een aantal scans brengt CyberSterk de kwetsbaarheden van jouw website en netwerk in kaart. Op een eenvoudig dashboard presenteert CyberSterk de resultaten en leggen ze de kwetsbaarheden in begrijpelijke taal aan je uit. Is er iets aan de hand? Of wil je aan de slag met de resultaten? Dan kun je de resultaten delen met jouw IT-beheerder. Of neem contact met ons op voor advies en een oplossing.

Privacy Zeker is een van de eerste partijen die CyberSterk aan klanten mag aanbieden. Ben je benieuwd wat CyberSterk voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Waarom CyberSterk?

24/7 inzicht in de digitale risico’s van jouw bedrijf

Met behulp van scans brengt CyberSterk de kwetsbaarheden van je website(s) en bedrijfsnetwerk in kaart. Ook houden ze je netwerkverkeer in de gaten en signaleren ze aanvallen.

Eenvoudig dashboard met risico’s in begrijpelijke taal

CyberSterk geeft de resultaten uit de scans in heldere taal weer op een overzichtelijk dashboard.

Ondersteuning bij het oplossen van problemen

Voor advies en een oplossing neem je contact op met de helpdesk van Privacy Zeker via 020 261 79 80 of helpdesk@privacyzeker.nl

 

De onderdelen van CyberSterk

Websitescan

Een wekelijkse websitescan op afstand brengt de risico’s van jouw website in kaart.

Realtime netwerkscan

De fysieke CyberSterk Box die CyberSterk in je bedrijfsnetwerk plaatst detecteert afwijkend internetverkeer in en aanvallen op je bedrijfsnetwerk. Bij verdachte zaken, slaat CyberSterk alarm.

CyberSterk-dashboard

CyberSterk geeft de resultaten uit de scans in heldere taal weer op een overzichtelijk dashboard. Ook op je mobiel, inclusief notificaties van problemen.

Phishingsimulaties

Periodiek voert CyberSterk een phishing simulatie uit en meten ze het klikgedrag van jouw medewerkers.

Rapportages

Iedere maand stuurt CyberSterk je een rapportage met de belangrijkste resultaten uit de scans.

Oplossing bij problemen

Iets aan de hand? Neem contact op met je IT-partner of onze helpdesk.

Wat kost CyberSterk?

Het tarief voor CyberSterk is afhankelijk van je bedrijf. Het tarief wordt berekend op basis van het aantal medewerkers en websites.

Prijs per medewerker: € 12,50 p/m

De prijs is exclusief btw.

Prijs per website: € 19,50 p/m

De prijs is exclusief btw.

Contactformulier

Benieuwd wat CyberSterk voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

2 + 3 =

Geïnteresseerd?

Wil jij jouw bedrijf versterken in een online wereld met steeds meer risico’s? En ben je benieuwd wat CyberSterk voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.